Дизайнер інтер’єру: як отримати потрібну професію дистанційно

Дизайнер інтер’єру: як отримати потрібну професію дистанційно

Професія дизайнера інтер'єру досі залишається однією з найбільш популярних.

Фахівці школи дистанційного навчання ЄШКО розповіли, як стати дизайнером інтер'єру онлайн, кому підійде їх курс і які знання та практичні навички можна отримати за 32 уроки.

Щоб отримати нову професію, не обов'язково відвідувати офлайн-курси або вступати до університету. Для початку можна пройти самостійне навчання в онлайн-форматі в школі ЄШКО.

Курс дизайну підійде як зовсім новачкам, так і тим, хто вже має певні знання, можливо навіть самостійно намагався вчитися з уроків з ютубу. І в першому, і в другому випадку уроки з курсу ЄШКО допоможуть систематизувати знання, поглибити їх та здобути практичні навички роботи з дизайном.

Програма курсу

Курс складається з 32 уроків, у яких без води та непотрібної інформації розглядаються всі етапи та аспекти дизайну квартири, офісу чи будинку.

Навчання починається з азів дизайну: які є типи квартир та споруд, як створювати проект, які є правила інфраструктури житла та інженерних комунікацій, які є умови забудовника і т.д. Кожен урок присвячений окремій важливій тематиці дизайну: меблям і матеріалам, типам текстилю, стилям інтер'єру.

Частина уроків присвячена окремим частинам будинку та їх докладному вивченню: спальня, кухня, вітальня, дитяча, ванна кімната. На курсі розкажуть, які кольори підходять у різних випадках і як їх комбінувати, про оптимальне планування з урахуванням потреб клієнта, які матеріали використовувати та як визначати їхню якість.

Особливий акцент зроблено на придбанні вміння працювати з наявним житловим простором. Як його візуально розширювати, грамотно використовувати вільний простір, як створювати неординарні, але при цьому практичні та придатні для повсякденного життя дизайнерські рішення.

Також у рамках курсу можна буде ознайомитись з історією дизайну, що дасть повніше розуміння спеціальності.

Студенти курсу отримують 16 підручників, у кожному по два уроки. Для закріплення нової інформації в кінці уроку є порожній бланк для домашньої роботи. Також можна виконувати домашню роботу в особистому кабінеті.

Крім звичайних уроків, школа проводить безкоштовні вебінари, на які запрошує професіоналів-практиків, які зможуть детальніше розкрити складні теми та розповісти, з чим доведеться зіткнутися в роботі.

Після успішного проходження курсу студенти одержують сертифікати, що стане додатковим бонусом при прийомі на роботу.

Контакти

0-800-211-700

[email protected]