Американські грилі Weber – запорука приготування смачних страв на вогнищі

Американські грилі Weber – запорука приготування смачних страв на вогнищі

Компанія Weber є визнаним у світі виробником якісного обладнання для барбекю. Американський бренд за 60 років на ринку довів до ідеалу свої грилі та інструменти до них. Ви маєте змогу придбати все, що потрібно для приготування їжі на відкритому вогні. Продукція по-новому розкриває смак страв, а її використання не викличе складнощів навіть у новачка.

Особливості вугільних грилів Weber

Грилі марки Weber стали ототожненням смачного барбекю. Вони мають функціональні можливості, які забезпечують потреби як людини, що хоче готувати смачні страви на власному подвір’ї, так і шеф-кухарів відомих ресторанів, які мають намір здивувати відвідувачів. Продукція відрізняється наступними якостями:

  • сферична форма гриля дозволяє регулювати температуру приготування – можна швидко обсмажувати їжу прямим методом або залишити її томитись та набувати пікантності;
  • наявність кришки дає змогу не переривати процес готування, навіть якщо на вулиці почався дощ;
  • оптимальна відстань між решіткою та областю жарки дозволяє рівномірно обсмажувати шматочки будь-якого розміру і форми;
  • мобільність гриля дає можливість при необхідності легко завантажити конструкцію у багажник автомобіля та транспортувати – готуйте у лісі, біля річки, взагалі будь-де;
  • робоча поверхня виготовлена з жаростійкої сталі, а всі інші елементи мають емальовану поверхню для стійкості.
Газовий гриль Weber

Ви можете придбати свою першу модель грилю Weber за привабливою ціною в інтернет-магазині Grill Shop. Моделі мають широкий набір функцій для кулінарних експериментів. Простота управління грилем дозволить початківцю легко розібратись і відразу використовувати обладнання для приготування улюблених страв.

Щепа для копчення

Додаткове приладдя для барбекю

Американський бренд Weber виробляє безліч інструментів, які полегшують приготування їжі на відкритому вогні. Експерти компанії чудово розуміють, що гриллінг має безліч нюансів. Потрібно грамотно розпалити вогнище, підтримувати температуру жару, мати обладнання для перегортання шматочків, викладання готових страв.

Серед оригінальної продукції від Weber ви можете купити зокрема губки для чищення грилю, ємності для збору жиру, лопатки, щітки, кулінарні книги, щепу. Це далеко не повний перелік тих засобів, придбання яких сприятиме легкій роботі з грилем. При відвідуванні інтернет-магазину Grill Shop ви можете обрати категорію товарів, яка вас найбільше цікавить, ознайомитись з характеристиками продукції та зробити замовлення. Обробка заявок менеджером здійснюється у короткий період.