7 причин, чому ти все ще невдаха в покері

7 причин, чому ти все ще невдаха в покері

Багато з вас вже встигли поставити собі покерні мети на новий 2022 рік. І відразу ж забули про невиконані цілі, які ставили в минулому році. Але ж наші нові плани цілком може чекати все та ж сумна врахувати. Так що ж заважає нам досягти успіху в покері? Як мінімум 7 простих причин!

  1. Ти не цінуєш час
    Час - найцінніший ресурс. І про це чудово знають успішні покеристи. А ось невдахи зовсім не цінують час. Вони краще «потупивши» в соціалках, пограють в «Танки Онлайн» або зависнуть на Пікабіа.

Але ж ти напевно встиг побудувати плани на новий рік. Наобіцяв собі, що ось в 2015 вже точно будеш активно Гринда, вчитися і повзти по лімітах. Ось тільки таке ж обіцянку ти давав і в минулому році. І так кожен раз. Ти все ще Топчій на мікролімітах, бо не приділяєш потрібну кількість часу виконання конкретних завдань в покері. Може пора вже навчитися управляти своїм часом?

  1. Ти не робиш те, що дійсно потрібно
    Невдахи не можуть відрізнити зайнятість від продуктивності. Вони помилково вважають, що продуктивність безпосередньо залежить від зайнятості. І роблять все підряд. Хлопець катає 12 столів і паралельно дивиться покерні води з серіалами і щиро не розуміє, чому ж грає виключно в нуль. Постав мету і продумай, як будеш їх досягати. Розписана стратегія допоможе тобі не витрачати зусилля в порожню, а робити те, що дійсно важливо для виконання цілей.
  2. Ти скиглиш і недооцінюєш себе
    «Так мене постійно переїжджають», «я недостатньо талановитий, щоб грати в плюс», «мені дійсно не дається гра в кеш» - це стандартне ниття невдах. Не потрібно себе обмежувати. Досить дивитися на плюсових регуляров і думати, що у вас обмежений набір покерних навичок. Яка користь від того, що ти думаєш, що все навколо розумніший за тебе? Пора взятися за себе, прикладати більше зусиль і грати в повну силу.
  3. Ти все відкладаєш на потім
    Так, ми знову про цю модної нині прокрастинації. Значна більшість початківців гравців абсолютно не розуміють цінності часу. Простіше відкласти все на потім, чим зробити прямо зараз. Таке відчуття, що вони мають запасна життя. Але реальність полягає в тому, що час йде і випускаючи свої можливості зараз, завтра ми можемо їх вже не отримати.
  4. Ти багато міркуєш і мало дієш
    Не відкладай на завтра те, що можна зробити сьогодні. Це правило не працює для невдах. Вони вважають за краще міркувати і мріяти про золотих браслетах WSOP, але тільки не діяти. Вони можуть годинами обговорювати гру якогось регулярний, новий софт на PokerStars і свої плани на покеру майбутнє. Але не діятимуть. Може пора вже припинити просто мріяти? Почни вже щось робити!
  5. Ти годуєш себе виправданнями
    Невдахи завжди знаходять виправдання для своїх помилок і рішень. Вони легко назвуть вам 10 причин, чому вони не змогли вчора покатати в повну силу. Для пошуку ликів в грі у них просто немає часу, та й навіщо? Адже простіше все звалити на бед біти і доездних фішей. Такі гравці завжди знайдуть виправдання свого неробства. Як тільки твій підступний мозок почне шукати нові причини «чому тобі можна сьогодні відкласти гру в покер», згадай про цілі і постарайся включити інший механізм «чому тобі зробити приділити час покеру».
  6. Ти боїшся труднощів
    Випробування в покері важкі рівно настільки, наскільки дозволяє твоя слабкість і лінь. Цього абсолютно не розуміють невдахи. Вони просто здаються, коли ситуація виходить за рамки зони комфорту. Абсолютно всі професійні гравці переживали невдачі і даунстрік. Саме випробування зробили з них тих, ким вони є зараз. Перестань боятися труднощів, почни з ними справлятися. Тільки так ти зрозумієш, чого ти дійсно стоїш.