3 найпопулярніші різновиди штор у вітальню, якi вам рада запропонувати компанiя «JUST-design»

3 найпопулярніші різновиди штор у вітальню, якi вам рада запропонувати компанiя «JUST-design»

Сучасний будинок досить складно уявити без штор, особливо якщо мова йде про вітальню. Все тому, що цей виріб є найкращим варіантом, який підходить як для прикраси самого вікна, так і для того, щоб можна було приховати весь вміст будинку від сторонніх поглядів, і контролювати кількість потрапляння сонячних променів в приміщення.

До того ж, навіть якщо не брати до уваги саме ці завдання, в цілому вікно буде виглядати досить одиноким, порожнім і незавершеним без такої деталі інтер'єру. Текстиль на вікнах може додати відчуття комфорту і затишку, створити певний настрій вашого простору, і багато іншого.

Вітальня є досить спокійним приміщенням, тобто зазвичай тут немає ніяких активних процесів чи негативних чинників що можуть впливати на текстиль, тому в цілому вибрати можна будь-який варіант тканин серед неймовірно великої їх кількості. Єдине, штори повинні бути стійкими до вигорання чи мати підклад, якщо мова йде про сонячну сторону будинку. На сьогоднішній день ринок досить великий, можна придбати найрізноманітніші вироби, які підійдуть під будь-який інтер’єр, площу, призначення та багато іншого.

Але, при цьому, існують певні види чи моделі штор, які користуються великою популярністю і найкраще підходять в цю кімнату.

3 найпопулярніші різновиди штор у вітальню

  1. Штори у вітальню можуть бути класичними. Такий вид є найпопулярнішим і основоположним. Найчастіше вони виготовляються з щільного і в одночас м'якого текстилю, який слухняно викладається ефектними хвилями. Звичайно такі штори є відмінним варіантом для будь-якого приміщення. І в цьому випадку дизайна самого інтер'єру не стоятиме на заваді, оскільки така модель штор підходить для будь-якого варіанту. До того ж, вони також бувають декількох видів, так як можуть бути на шнурках, на петельках, люверсах і так далі.штори у вітальню від https://just-design.com.ua/
  2. Також це можуть бути рулонні, які також вільно звисають, повністю закриваючи вікно. Але, завдяки валу і грузику їх можна в будь-який момент піднімати, фіксувати і в цілому змінювати довжину. Цей варіант найкраще підійде для невеликих кімнат, так як вони не займають місце і надають особливого затишку і стилю.
  3. Ще одні — римські, які представляють собою полотно тканини, кріплення і кілька горизонтальних стрижнів, які призначаються для зміни довжини самих штор. В цьому випадку вам потрібно просто потягнути за мотузку, щоб такий виріб піднявся та склався. При цьому, такий варіант також буває декількох видів, але в будь-якому випадку вони відмінно впишуться в якісь романтичні інтер'єри, мінімалізм або щось сучасне, сільське або навіть морське.

А якщо Ви хочете мати гарні та якісні штори у вітальню, тоді найкращим вибором буде студія «JUST-design», яка вже досить давно займається виготовленням таких виробів. І працює там команда професійних дизайнерів та майстрів з великим досвідом роботи, саме тому вони пропонують найкращі умови, величезний вибір якісних виробів та найнижчі ціні, які Ви більш ніде не знайдете.